divendres, 16 de novembre del 2012

SORTIDA A VERDÚ!


El passat dijous dia 8 de novembre els alumnes de cicle inicial vam anar de Sortida al poble de la ceràmica, dels joguets i de la vinya: Verdú! 
 
Vam marxar amb els autocars des de davant de l’escola, i ben aviat ens vam ficar en marxa direcció al nostres destí. Quan hi vam arribar ens vam esmorzar a la plaça del poble.

A les 10 els alumnes de segon van anar a fer un taller de ceràmica i els de primer vam anar a explorar el poble tot fent una visita guiada pel casc antic (castell, església...).

Quan vam acabar ens vam dirigir cap a la masia on faríem el taller de ceràmica (on hi havia els de segon) i vam fer un canvi d’activitat. Allí ens van explicar el procés de la ceràmica, i inclús va venir un senyor a fer una demostració de com es feia un bonic gerro de ceràmica. Tots ens vam quedar ben bocabadats! Amb un tres i no res ja teníem davant nostre un gerro ben gran i amb el nom de l’escola escrit! Després ens van donar argila i vam poder modelar una bonica flor amb diferents instruments.

Quan vam acabar ens vam anar a trobar amb els de segon, que estaven dinant a un parc amb gronxadors que hi havia al costat del camp de futbol. Hi vam estar una bona estona, fins que vam haver de marxar per anar fins al balneari de Vallfogona de Riucord, on vam berenar i vam recollir castanyes i fulles per fer un treball posterior a classe. Finalment, a les sis de la tarda vam arribar a Cervera, on els pares i mares ja ens estaven esperant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada