dimecres, 28 de març de 2012

Moments amb mestres...

Senyoreta Nati i Senyoreta Mercè Pàmpols

Gràcies a la celebració del 75è aniversari de l'escola hem tingut l'oportunitat de retrobar-nos amb companys i companyes de feina i recordar petits retalls de la història de la nostra escola. 
Una de les sorpreses que la celebració ens ha donat, ha estat rebre una fotografia de la Sra. Nati Puy, en la celebració dels seus cent anys. Ens la va fer arribar  la Sra. Mercè Pàmpols.
Sense perdre temps ens vam posar en contacte amb la Sra. Mercè i vam concertar una entrevista amb ella i la Senyoreta Nati. 

Hem de dir que va ser una tarda emocionant. 

Ens van explicar un munt de coses de l'escola. La Senyoreta Nati ens va dir com era el parvulari i el nombre de nens que hi havia ( van arribar a cent!!!), com  ho va fer per canviar les taules, les cortines que li van fer, les bates que van tallar... i també com era el seu mètode de treball. Vam recordar el piano que li agradava tocar a classe, el gronxador que hi havia al parvulari , el començament del menjador...i la Sra. Mercè ens va sorprendre amb els seus records, amb les cartes de nenes que guarda...
Totes dues  ens van explicar que feien a Cervera en el seu temps lliure, i ens van transmetre la seva il·lusió i l'estimació que tenen per Cervera i l'escola Jaume Balmes.
La senyoreta Nati ens va regalar per a tots, i en especial pels seus ex-alumnes dues peces al piano i un petit missatge i la senyoreta Mercè el missatge que també podeu veure i escoltar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada